Tuesday, September 9, 2008

Mak Ny@H


mak Nyah????
biasa dgr perkataan Mak Nyah????


aku dah wat research ttg mak nyah ni dari F4 & F5 dan skrg kt UitM..

korg nk tau x..mak nyah ni ada lah org laki y ubah dorg ye kemaluan kpd wanita..
rmai Mak nyah dlm m'sia bkn totally mgiku
t definisi mak Mak nYah y sbnr..
dorg skdr cross-dressing as female...


tp kte remaja skrg pndg dorg skdr org y melacur kn diri di Lorong2 Gelap..
byk ye dorg wt smua ni utk mnampung pmbelanjaan dorg utk tukar jantina..
megikut interview aku ngn dorg..dorg ckp nk tukar jantina ni ada kt Thailand n Singapore..
so utk murah dorg wt kt Thailand...
klau nk tukar dorg kne ada lbeh krg
Rm 8000 duit M'sia..
peh mahal tu bai..
tp dorg ni sggup gadai body dorg smata2 utk wt bnd ni..
huhu ssh btul nk fahami diri dorg ni kn...
aku pnh ada kawan y lembut2 sket dlu mse kt SMK Methodist (ACS) Klang..
aku dgr cte skrg dia dah tukar smua tu..
siap ada SUGAR DADDY tu bai..
peh knp ada org nk Layan MEREKA ni????

klau korg la ehh...
nk ke kwn n bersama ngn dorg????

bg org laki...
mybe dorg GERSANG sgt kot cz ssh nk dpt pompuan..
mybe lak laki ni kesian kt dorg xda kawan...so,ats simpati dorg kawan...tp xda niat laen...

bg pompuan lak...
mybe cz mak nyah attractive kt pompuan..
so pompuan ni pn bg la ilmu cmne nk jd pompuan..
tp aku tau dlm ati pompuan ni dorg ni mst mnyampah ngn MAK NYAH ni kn?????

bg wrga emas plk...
mak nyah ni mst dah buang tabiat wt cmtu..
so dorg totally tolak n akn trus mghina mak nyah ni...

APA PNDGAN ANDA LAK????

PERLUKAH KTE BELA OR HANCUR KN DORG????

SO, LU PIKIR LA SENDIRI HAHAHAHAHAHAH......


3 comments:

FarisNasir said...

hahaha~ t'igt mase aku kat chiang mai, aku pasang la tv kat bilik, sound mute. tukar2 channel ade la program cam miss world. sume cun2 tahap hidung berdarah. aku layan la ngan abg aku. skali abg aku tnye, "ni laki ke pompuan!!?"

time tu diorang tgh interview sorg contestant, aku besarkan suara...

mak aiih! suara cam rimau lapar pon ade! hohoho

syafiq said...

suddenly i found ur blog n tertarik with ur post..
actually we cant avoid them..we suppose 2 suport thme..i mean not 2 become maknyah la..but try 2 guide them 2 be a better person..not all maknyah gadai diri tok dpt wit..cuz i have few maknyah fwen..they all educated..have diploma,degree n oso master..they have a good job..sbnrY 2 haY naluri mrka..kite xblh nk sisih mrk cuz they oso hamba Allah yg serba kekurangan..so we supose 2 guide them k..
sorry cuz menyibuk at ur page..

OJENG said...

hmm..bset jugak ko nyer post ni.
act aku setuju ngam syafiq even aku takda member mak nyah cam nih.
but is there any different with the lesbian/gays ??
coz i ve some friend who is lesbian.n i sendiri penah dicop sbg lesbian coz she is my best frend.
and honestly.she is very good frend.
sori aku on nyibuk gak kat page ko.
nway.nice post .